onsdag 7 december 2011

Riset är borta och spisen är invigd!

Det senaste som hänt är att I kört bort ett lass med ris och skräp på återvinningen, vilket känns helt fantastiskt med tanke på att vi haft en släp med skräp nedanför entrén i minst en månad nu. Öppettiderna på återvinningen passar inte alls våra tider, när vi är lediga har de stängt helt enkelt. Tyvärr så blev det lite olycka med vår fina utebelysning i samma vända som släpkärran åkte iväg på tömning, så nu lyser det inte sådär fint längre.

Vi har haft elektrikerna här för ett tag sen, men vi har inte skrivit vad som blivit gjort, så nu var det dags att uppdatera lite.
Vi har fått ett element inkopplat på toan, så nu behöver vi inte ha dörren öppen för att få in värmen dit. I källaren har vi fått par uttag indragna i tvättstugan, så nu slipper vi växla mellan tvättmaskin och torktumlare som tidigare delat på en förlängningskabel. Tvättstugan är för övrigt husets fulaste rum!
Det bästa och mest efterlängtade förbättringen har dock varit att få spisen inkopplad! Vi har hunnit laga pizza och bakat bröd i ugnen och testat induktionsplattorna en hel massa! Det finns stort potential till julbak när det närmar sig och tiden finns!
En bild på vår badrumslampa fick också komma med här, den har vi ju inte visat tidigare så det var kanske dags.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar