söndag 6 november 2011

Det är de små projektens vecka...

Veckan som gått har till största del handlat om att göra en massa små projekt färdiga. Det är alltid kul att dra igång stora omfattande renoveringar, inte riktigt lika kul med de små sakerna som knappt syns.
Men några av våra små projekt har vi gått och längtat lite efter att få färdiga, så det kommer att göra stor skillnad nu när det blivit gjort.

Här är en lista på färdiga små (och lite mellanstora) projekt:

 - Vi har nu en fungerande tvättstuga! Både tvättmaskin och tumlaren har blivit provkörda och fungerade bra (förutom att tvättmaskinen verkar vara strömförande på en viss punkt)
- Vi har rensat garaget! Nu står alltså bilen på plats under tak och inväntar snön.
- Vi har monterat belysning på toaletten! Nu kan vi gå in på toan utan att behöva tända värmeljus för att hitta igen tandborsten.
- Vi har monterat listerna i sovrummet! Det blev kanske inte helt perfekt, men spackel brukar ju ordna det mesta.
- Blommorna har nu hamnat i fönsterna runt om i huset istället för att stå på kökssoffan, så nu kan vi använda den till att sitta på igen!
- Kontoret har blivit möblerat och den stationära datorn har kommit igång också.
- Den lilla eldstaden har kommit upp på väggen i sovrummet.
- Hallen på övervåningen har blivit rensad på grejer och inväntar lite vit färg och tapeter. (laxrosa tak och limegröna väggar är inte riktigt vår stil)
- Vardagsrummet har börjat ta form också. Vi har satt upp TV:n och ställt ut möblerna i halva rummet, den andra halvan är fortfarande kartongförvaring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar