onsdag 2 november 2011

Färdigtapetserat!

Det har hänt en hel del sen sist vi skrev här. Förra veckan hann vi göra en hel del, men inte uppdatera bloggen!
Så här kommer förra veckans inlägg:

Det roligaste som hänt är nog att sovrummet nu är färdigtapetserat! Jätteskönt att äntligen vara färdiga! Vi fick lappa lite den sista halva våden för att få ihop det, men det blev bra iaf. Det ska byggas en klädförvaring precis på den platsen så det kommer aldrig att synas att det blev lite lapptäcke på slutet. Nästa steg på sovrummet blir att montera golvlisterna och det sista eluttaget. Vi har monterat den nya strömbrytaren och ett eluttag redan. Det gamla telefonjacket har vi inte bestämt om vi ska koppla in igen eller hur vi gör med det. Det gamla elementet har kommit upp på väggen igen i brist på bättre alternativ just nu. Det är lite för kallt för att vara utan.

 vi var även iväg och lånade en röjsåg och en större trimmer av I:s far. Så nu har vi rensat upp rejält i trädgården! Gräset är inte längre 4dm högt, utan ser välklippt och bra ut. Vid äppelträdet blev det lite intressanta äppelmos-effekter av fallfrukten och en väldigt geggig gubbe då trimmern slaktade resterna av äpplena. Två rosenbuskar har kapats ner och de övriga har gallrats en hel del. Det gick väldigt smidigt och blev en stor förbättring. Röj-mästaren hade nog gärna kapat ner allting, men det fick vara kvar några som insynsskydd. Vad som händer med dem framöver får vi se, ingen av oss är speciellt förtjusta i jättestora taggiga buskar.

Vi hann också med ett litet kvällsäventyr till återvinningsstationen. Spisen, diskmaskinen och en hög heltäcknings- och plastmattor ingick i lasten med skräp som vi hade med oss. Det blev mycket mer utrymme i garaget, så snart kan vi ställa in bilen där istället. Det blir nog fler vändor med skräp till veckan, det ligger ju nästan en hel Majbrasa ute på gården i form av kapade grenar och buskar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar