onsdag 11 april 2012

Lite småfix och tapetsering.


Nu har vår gröna förrådsdörr fått en lite snyggare yta. Vi hade inte helt bestämt hur vi skulle göra med den tidigare, men nu hade vi fått nog av den hemska färgen och passade på att måla den nu när vi lyfte av dörren för tapetseringen. Vi passade också på att sätta en tröskel och lite tätningslister för att slippa kalldraget från förrådet.

Sista tapetvåden har kommit upp och väggarna som ska målas har nu fått en lite bättre grundfärg. Vi har lagt lager nr2 på listerna och de ska nu bara torka och kapas innan de kan komma på plats. När det är gjort kommer rummet att vara klart för möblering! En stor platsbyggd bokhylla ska också på plats, när det blir gjort får vi se. Tills vidare kommer vi nog att ställa några fristående bokhyllor där.

Lite före/efter bild på eluttagen. Vi har haft utanpåliggande uttag tidigare, men nu är de infällda istället. Det blir snyggare och mer praktiskt. Nästa steg blir att sätta dit de nya uttagen och koppla in nån fin ljuskälla.

När vi lika väl höll på med tätningslisterna började vi se över våra fönster här på övervåningen också. Det har varit lite problem med kyla under vintern och det var inte så konstigt. Det satt ingen tätning alls, stora glipor rakt ut till utsidan har helt klart bidragit till ett lite kyligt sovrum i vinter. Nu är det i alla fall tätat. Förhoppningsvis kommer nästa vinter att kännas lite varmare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar