måndag 30 april 2012

Valborg!

Vi har spenderat vår Valborg till största delen inomhus, det var lite blåsigt och mulet så vi tog det som en god ursäkt till att vara inne och renovera lite. Våren har ju slagit till ordentligt och nu börjar utomhusprojekten skrika efter uppmärksamhet. Igår började Jessica rensa upp vår grusuppfart, den hade blivit helt försummad och börjat likna en gräsmatta mer än en uppfart. 4-timmars jobb och en fjärdedel är nu fin och grusig igen.
Innan vårens utomhusprojekt tar över helt hade vi tänkt fixa trappan, det var lite nu eller aldrig helt enkelt. Så därför har vi nu firat Valborg inomhus med slipmaskin och pensel istället för grillad korv och öl.


Visst blev det fint!?
Helt klart mycket trevligare och ljusare. Ytterligare något lager färg ska dit. Vangstycket och sättstegen ska få bli av med sin bruna färg nån dag. Hur det blir med mattan på planstegen har vi inte bestämt än, det är väldigt tufft att få bort skiten så det får nog vara kvar tills vidare. Ledstången och listerna runt trapp-öppningen kommer förhoppningsvis snart på plats, listerna ska tillverkas först.

1 kommentar:

  1. Tjusigt!
    Jag röstar för att riva bort mattan å slipa/lacka... gjorde vi i mitt barndomshus å blev ett rejält lyft!

    SvaraRadera